Com arribar a Mas El Molladar?

Mas El Molladar està situat dins d’un paratge protegit de singular bellesa: l’Espai Natural de l’Alta Garrotxa. Forma part d’un veïnat de cases disseminades de la Vall de Salarça, al municipi de Camprodon. En direcció a Rocabruna, s’accedeix per una pista forestal en bon estat que porta directament a la casa, des de la urbanització de Font-rubí (6 km. Aprox., 4 dels quals asfaltats).

Des de Barcelona:
Per la C-17 (Granollers-Vic-Ripoll) i per la C-26 en direcció a Sant Joan de les Abadesses i C-38 en direcció a Molló. En arribar a la primera rotonda de Camprodon prendre direcció Molló.

– Després de la segona rotonda de Camprodon seguir les indicacions i llegaries l’encreuament en direcció a Rocabruna i Beget. A uns 2,5 km de Camprodon agafar la carretera de Rocabruna / Beget GIV-5223 a la dreta. A uns 1,8 km girar a la dreta per entrar a la urbanització Font Rubí. Prendre el primer carrer a l’esquerra, el Camí de la Quera, i tindran el Minigolf de Font Rubi a la seva dreta. De seguida trobareu indicadors de fusta de Mas Molladar per baixar la pista de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa que passa entre boscos i camps de pastura fins a la Vall de Salarça (4 km asfaltada i 2 km de terra batuda). L’accés és apte per a qualsevol tipus de vehicle (els cotxes molt baixos poden tenir certa dificultat en algun punt de l’últim tram de terra).

Des de Girona, per la C-26 (Olot-St. Joan de les Abadesses) i C-38 en direcció a Camprodon i Molló. – A partir d’aqui seguir les indicacions anteriors.

map