Un lloc màgic, envoltat per boscos de roures centenaris

Mas Molladar està situat a la Vall de Salarça a un 12 km. de Camprodon. És un lloc màgic, envoltat per boscos de roures centenaris i alzines, extensos prats i rierols d’aigües transparents on el temps s’atura.

En els boscos i rius viu una fauna molt variada: àligues, senglars, cérvols, corbs, guineus, teixons, salamandres, peixos. En els prats pasturen plàcidament vaques, ovelles, cabres i cavalls.

Des de Mas Molladar es poden realitzar magnífiques caminades per pistes forestals o pel mig del bosc que ens porten a llocs privilegiats, amb esplèndids paisatges que ens carreguen d’energia. Es pot arribar als pobles propers seguint rutes marcades o descobrir de noves, visitar ermites o esglésies romàniques, seguir el curs del riu fins a trobar alguna dels forats que es fan de forma natural i submergir-se en les seves aigües refrescants o senzillament seure a l’ombra d’un arbre i gaudir de la natura.

Excursions i activitats per la zona

A 12 km. Animat tot l’any amb comerços i restaurants, església, pont romà, magnifiques cases …. Per la carretera que puja a l’estació d’esquí Vallter 2000 (a uns 40 minuts de la casa) passem per preciosos pobles de muntanya com Abella, Vilallonga de Ter i Setcases.

+ informació: www.valldecamprodon.org
+ informació turística de la comarca: www.elripolles.com

Idílic poblet de cases de pedra com un Betlem, amb important església romànica i platja de riu-12 km en cotxe per carretera, 5 km en tot-terreny per pista forestal, o 2 hores caminant per sender. Es pot continuar per una tranquil·la carretera de muntanya fins Oix, Castellfollit, Besalú, Olot i la seva Zona Volcànica.
A uns 20 minuts de la casa es troba el poble de Molló i aquest parc on es pot passejar entre muflons, isards, óssos i altres espècies pirinenques. Els més petits poden muntar en poni i donar de menjar als animals de la granja. Zona de pícnic i bar.
Per completar l’oferta acaba d’inaugurar una zona d’aventura amb 4 circuits de diversos graus de dificultat per a nens i grans.

+ informació: www.molloparc.com

Seguint ruta des Molló, en passar el port de muntanya Coll d’Ares amb els seus records del Camí de Retirada de la Guerra Civil ja entrem a França. Prats de Mollo és un encantador poble fortificat amb balneari que ofereix una sensació diferent al visitant de Catalunya Nord.
Si continuem pel curs del riu Tec arribem al bonic poble d’Arles de Tec amb Les Gorges de la Fou, el congost més estret del món.
Mes informació – gorges de lafou
Visita obligatòria per als amants de l’art amb el seu Museu Picasso. S’entén com els seus paisatges captivar al pintor malagueny. Un poble artístic i una mica bohemi.